Pe când învestiga cazul cu care fusese însarcinată, Chae Ok se întâlneşte cu 2 necunoscuţi care par să caute la rândul lor infractori.
Chae Ok  reuşeşte să afle din investigaţii identitatea lui Mah Chuk-Ji şi a soţiei sale, aceştia părând să aibă legături cu o banda de talhari. Chae Ok pleacă singură să îi prindă pe bandiţi, generând ingrijorarea lui Yoo, care vine dupa ea, însî aici îl găseşte pe necunoscutul care venise şi el să îi recupereze sacul cu bani furat.
În încercarea de a o proteja pe Chae Ok, Yoon se luptă cu necunosctutul şi este surprins ca acesta îi recunoaşte stilul de luptă…
Pentru Yoon rămâne întrebarea cum este cu putinţă, singurul care putea face aceasta deosebire fiind maestrul de la care învăţase, şi care nu mai era în viata..
Dupa aceasta intalnire misterioasa Chae Ock isi rememoreaza clipe din copilarie si, incercand sa scape de aminitirile care o bantuie se scufunda in apa unui lac….
Suntem purtati cu 15 ani in urma,  in 1679,  in resedinta lui Jang Il Soon, care isi invata copiii, pe Jae Hui si pe Jae Mo, intelesul lucrurilor adanci despre oameni si viata. Tatal Jang il soon este considerat tradator si ucis…
Fratele insa, desi promite tatalui sa aiba grija de sora lui o pierde in goana de a scapa de urmaritori si ramane doar cu o bucata din hainele pe care aceasta le purta….
Pe cand se intoarcere la Biroul de politie, Yoon, care o asteptase ingrijorat pe Chae Ock, o provoaca la lupta , intreband-o daca el inseamna ceva pentru ea, dupa tot acest timp?
Suntem din nou purtati in urma cu 15 ani, in provincia Hwang Hae, unde il vedem pe copilul Yoon HB, care are parte de o copilarie nefericita din cauza provenientei sale sociale. Aici face cunostinta cu Jae Hui….

Tatăl lui Yoon este magistrat, însă relaţia pe care o are cu mama lui Yoon nu este una acceptată de societate.
Lacrimile mamei şi fiului reflectă o povară prea grea de purtat, intr-o scena emotionanta….
Incepem sa intelegem legatura profunda dintre Jae Hui si Yoon…
Copilul Yoon învaţă prea devreme şi prin multă suferinţă ce înseamă să fii puternic şi să lupti pentru visele tale.
În ultima discuţie a lui Yoon cu tatal său, îl informează că va lucra la biroul de poliţie pentru generalul Joh Seh-Ook şi îl roagă să îi permită să o ia şi pe Jae Hui, schimbându-i numele în Chae Ok.
sursă: KoreaFilm.

Vizionează gratis episodul 2 din serialul Damo- Cronicile frumoasei luptătoare online subtitrat în playerul de mai jos.

                                               [Vizionează: DaMo- Cronicile frumoasei luptatoare, episodul 3]


0 Responses so far.

Trimiteți un comentariu

Vanzari icoane

Vanzari icoane
icoane