Încă de la primele scene suntem introduşi în povestea care leagă cele trei personaje, ChaeOk, care joacă rolul femeii detectiv, comandantul unui birou de poliţie, Yoon, şi liderul rebelilor, Sung Baek.
Pe când era copil, ChaeOk este vândută ca sclavă datorită unor aşa numite “crime împotriva statului” de care fusese acuzat tatăl ei. Astfel, micuţa ChaeOk (numele său iniţial fusese Jae Hui Jang, însă va fi schimbat pentru a se ascunde că este fiica unui “trădător”) , îşi pierde familia în mod tragic la vârsta de şapte ani, când este separată de fratele său Jae-ho, de care nu va mai afla nimic peste ani.
Este vândută ca servitoare (*ChaeOk avea statutul de sclav aflat în proprietatea statului) tânărului Hwang-bo Yoon, care la rândul său trăieşte o dramă personală, datorită faptului că este fiul nelegitim al unui magistrat. Conform legilor vremii, Yoon nu este considerat nobil, deoarece doar tatăl său avea rang de nobil. Drama pe care fiecarea dintre cei doi copii o resimt generează o legatură emoţională profundă.
Yoon devine comandantul biroului politienesc Stânga (în timpul dinastiei Choseun aceste birouri erau denumite pentru diferenţiere astfel: Stânga, Dreapta, De centru), bucurându-se de favoarea ministrului de interne Se ok Jo, chiar în detrimentul fiului acestuia, angajat al Biroului Dreapta.
În scena de început a primului episod o vedem pe ChaeOk şi pe Sung Baek într-o confruntare.
Ea întreabă: “De ce vrei sa ma omori?”. El raspunde: “Te-am omorat deja”.
sursa: koreafilm

Vizionează gratis episodul 1 din serialul Damo- Cronicile frumoasei luptătoare online subtitrat în playerul de mai jos.





                                                    [Vizionează: DaMo- Cronicile frumoasei luptatoare, episodul 2]




Vrei sa stie si prietenii tai unde pot viziona episodul 1 din miniserialul DaMo-Cronicile frumoasei luptătoare online subtitrat în limba Română, fără a fi nevoie să-l descarce? Click pe poza de mai jos si da-le un mass pe Yahoo Messenger.
Trimite unui prieten pe messenger Filme Online Gratis!


0 Responses so far.

Trimiteți un comentariu

Vanzari icoane

Vanzari icoane
icoane