Sinopsis: Almost love este un film aparut in 2006 in regia lui Han Lee si avand drept interpeti pe Kim Ha-Neul, Kwon Sang-woo.
Almost love este o frumoasa poveste de prietenie dintre Ji-hwan si Dal-rae, care se transforma intr-o adevarata mare iubire.
Ji-hwan este un mare fan al lui Jackie Chan si viseaza sa-i calce pe urme, iar Dal-rae viseaza sa devina o mare actrita.
Cei doi devin prieteni din copilarie si peste 10 ani ei raman cu aceleasi visuri!El reuseste sa devina un cascador, iar ea in cele din urma reuseste sa-si invinga teama de a interpreta in fata oamenilor si devine actrita.
Ei nu isi pot recunoaste ca sentimentele lor sunt mult mai profunde decat cele de pritenie, iar destinul nu ii iarta:in scurt timp,ea se indragosteste de un altul,iar el face cunostinta cu o fata.Dupa un groaznic accident in care el isi pierde un picior, drumurile lor se despart, dar iubirea lor ii face sa se uneasca iar, dupa ce ea citeste cea mai lunga scrisoare de dragoste, de fapt cartea pe care o scrisese el.

Vizionează gratis filmul coreean Almost Love (2006) online subtitrat în playerul de mai jos.


1 Response so far.

  1. Super filmul:D

Trimiteți un comentariu

Vanzari icoane

Vanzari icoane
icoane