Sinopsis My Girlfriend Is an Agent (2009)

 Soo-ji este, în aparentă, o agentă de turism extrem de ocupată, îndrăgostită de insula Jeju. Dar insula Jeju e doar un pretext invocat ori de câte ori, ocupată fiind cu slujba ei de zi cu zi, prietenul ei îşi găseşte timp să o caute şi să petreacă puţin timp împreună. Ea, însă, i-a ascuns un lucru esenţial, şi anume că în viaţa de zi cu zi este agentă sub acoperire a guvernului. Aflată mai tot timpul în misiuni periculoase, abia mai are timp de viaţa privată. Prietenul ei, un împiedicat, nu mai suportă această situaţia şi crede că prietena lui o înşeală, motiv pentru care pleacă în Canada pentru 3 ani de zile, despărţindu-se de ea. Dar peste 3 ani, lucrurile iau o turnură neaşteptată când acesta revine din Canada, cu o diplomă de contabil internaţional, şi se angajează tocmai... la Serviciile Secrete. Iar într-o misiune, destinul face să o reîntâlnească pe fosta lui prietenă, "agentă de turism"... devenită între timp femeie de servici (desigur, tot ocazional). Şi de aici, o serie de încurcături hilare care vor conduce spre un deznodământ inimaginabil. 



Titlu: Chilgeup gongmuwon (original)/ My Girlfriend Is an Agent/ 7th Grade Civil Servant /Mr. & Mrs. Lee ( Germania/ Olanda- DVD)
An: 2009
Tara: Coreea de Sud
Gen: Actiune/ Comedie/ Romantic.
Durata: 112 minute
Regia: Terra Shin
Cu:    Ha-Neul Kim, Ji-Hwan Kang, Elizabeth Sujin Ford  ...vezi distributie completă
Data premierei: 23 Aprilie 2009
 (Coreea de Sud)

Vizionează filmul coreean My Girlfriend Is an Agent (2009) online subtitrat la o calitate DVDrip apăsând butonul "play" din playerul de mai jos.


2 Responses so far.

  1. Am ras non-stop la filmul acesta ! Foarte dragut !! Il recomand <3

  2. foarte frumos filmul:)

Trimiteți un comentariu

Vanzari icoane

Vanzari icoane
icoane