Sinopsis Too Beautiful to Lie (2004)



 Joo Yeong-ju (Kim Ha-neul) este o tânără drăguţă, cu fetişoară inocentă, "cazată" într-un penitenciar unde ispăşeşte o pedeapsă pentru escrocherie şi unde învăţa în acelaşi timp o meserie mai decentă: sculptură în lemn. Fata îşi foloseşte talentul actoricesc asupra comisiei, care-i dă recomandarea pentru eliberarea condiţionată în timp util pentru a participa la nunta surorii ei, căreia îi sculptase tradiţionala raţă matrimonială. În trenul care trebuie s-o ducă la destinaţie, face cunoştinţă cu inocentul Choi Hee-chul (Kang Dong-won), farmacist de ţară aflat în călătorie spre iubita lui, înarmat cu inelul -moştenire de familie- cu care vrea s-o ceară în căsătorie. Necazurile încep când vecinul de scaun al flăcăului îi fură acestuia inelul. Joo Yeong-ju, martoră la furtişag, se panichează să nu fie acuzată de această faptă şi să nu fie readusă în puşcarie; ca urmare îl urmăreşte pe hoţ în prima staţie şi-i subtilizează delicat podoaba, cu gândul s-o restituie păgubaşului, dar nu mai reuşeşte să se urce în tren şi asfel rămâne cu inelul. Dar pierde bagajul cu darul pentru nuntă.  
  Decisă să-şi recupereze bagajul, fată merge să-l caute pe Hee-chul la el acasă şi întrebând de adresa acestuia află tot felul de bârfe despre el şi istoria familiei sale de la femeile din sat. Un poliţist fiind implicat, Yeong-ju da explicaţii evazive privind posesia inelului şi crează multe confuzii care lasă impresia că a fost înşelată de flăcău şi-i poartă pruncul în pântece. Ca urmare, familia o primeşte ca pe o noră şi-l aşteaptă pe băiat pentru explicaţii. Hee-cheol se întoarce necăjit fără logodica, fără inel şi fără geanta şi în loc de consolare, este luat în primire de familie şi judecat pentru nedemul său comportament faţă de Yeong-ju. Încercarea lui de a-şi dovedi inocenţa se loveşte de minciunile fetei care doreşte - recupereze   schimbul liniştirii familiei,  astfel începe arazboiul”. Va triumfa adevarul sau se va sufoca in plasa minciunilor fetei?

Titlu: Geunyeoreul midji maseyo (original)/ Too Beautiful to Lie
An: 2004
Tara: Coreea de Sud
Gen: Comedie,Romantic
Durata: 115 minute
Regia: Hyeong-jun Bae
Cu:  Ha-Neul Kim, Dong-won Kang...
Data premierei: 16
 Ianuarie 2005 (Coreea de Sud)

Vizionează filmul coreean  Too Beautiful to Lie (2004) online subtitrat la o calitate DVDrip apăsând butonul "play" din playerul de mai jos.



4 Responses so far.

  1. Am ras aproape una-ntr-una! E exact filmul pe care-l recomand pentru cineva care are chef sa se destinda. Nota 10 de la mine.

  2. Foarte tare..nu credeam k o sa rad asa de mult:))))

  3. Cum se numeste mel de la 12:13[part 3] ? xD plss tell me :o3

    Oh, filmul merita vizionat este foarte amuzant :D

  4. ce tare este filmul ^^am ras cu lacrimi este foarte amuzant si placut ^.^

Trimiteți un comentariu

Vanzari icoane

Vanzari icoane
icoane