Titlu: Arang and the Magistrate
Genul: Fantezie, Periodic
Durata: 20 episoade
Tara: Coreea de Sud
Anul: 2012
ARANG AND THE MAGISTRATE este o combinaţie de genuri extrem de interesantă şi menită să împace gusturi destul de diverse. Pe de o parte se încadrează în genul istoric-fantasy iar pe de alta se anunţă a fi şi o comedie romantică. La baza scenariului stă o legendă destul de cunoscută din folclorul coreean. În timpul Dinastiei Joseon, în satul Milyang, Arang era fiica frumoasă şi neîntinată a unui magistrat. Pentru că se dusese vestea despre frumuseţea şi inteligenţa fetei, mulţi tineri şi-ar fi dorit-o de soţie. Printre funcţionarii mărunţi din preajma magistratului se afla un tânăr care şi-a propus să-i câştige dragostea cu orice preţ. Pentru a-şi atinge scopul, tânărul se apropie de servitoarea lui Arang şi o determină să-l ajute. Astfel, într-o noapte cu lună plină, servitoarea o convinge pe Arang să meargă la un turn pentru a admira luna. Desigur, tânărul îndrăgostit era acolo şi se repede la Arang. Pentru că aceasta i se opune, tânărul o ucide. Arang se întoarce însă ca fantomă şi cere ajutorul unui magistrat. Acestea sunt premisele de la care porneşte scenariul serialului însă elementele mitologice şi fantastice sunt mult mai multe. Deşi este o poveste cu fantome, ARANG AND THE MAGISTRATE nu are nicio legătură cu filmele horror în care cinematografia coreeană excelează. Scenariştii nu şi-au propus să ne dea fiori de groază ci să ne facă să zâmbim şi să ne emoţioneze cu o poveste de dragoste neobişnuită dintre un tânăr şi frumos magistrat şi fantoma fecioarei Arang.

Vizioneaza online:

Episodul 1 Episodul 2 Episodul 3 Episodul 4 Episodul 5 Episodul 6 Episodul 7 Episodul 8 Episodul 9 Episodul 10 Episodul 11 Episodul 12 Episodul 13 Episodul 14 Episodul 15 Episodul 16 Episodul 17 Episodul 18 Episodul 19 Episodul 20


1 Response so far.

  1. excelenta serie ! infasurata in/pe linia unui basm realizarea este foarte f frumoasa, de la scenariu+idee, la jocul actorilor! povestile asiatice sunt deosebite.
    Multumesc.

Trimiteți un comentariu

Vanzari icoane

Vanzari icoane
icoane