Sinopsis Detective K (2011)


In anul 1782, al 16-lea an al domniei regelui Jeongjo (acelasi rege portretizat in seriale precum “Painter of the Wind” sau “ Yi San”), Joseonul este macinat de coruptie. Darile poporului sunt delapidate de magistrati corupti care isi cumpara functiile, iar vistieria statului are de suferit. In fata ministrilor corupti, regele Jeongjo isi trimite cel mai de incredere aliat – Kim – sa cerceteze culisele acestei afaceri prospere pentru cineva din guvern. Kim urmeaza sa devina primul detectiv inspector numit de rege al Joseonului, si i se incredinteaza cercetarea cazului vaduvei nepriihanite ca o acoperire pentru misiunea lui reala. In timpul misiunii, detectivul Kim se intovaraseste cu un hot de caini simpatic, si impreuna pornesc sa descalceasca itele incurcate ale unui complot inimaginabil. Si astfel incep o multime de aventuri, parte comice, parte dramatice, iar povestea capata consistenta pe masura apropierii de deznodamant.


Titlu: Jo-seon Myeong-tam-jeong aka Detective K 
Tara: Coreea de Sud
An: 2011
Gen: Actiune/Comedie/Crima
Regia: Seok-yun Kim
Scriitor: Lee Nam-Gyoo, Chun-Hyeong Lee.
Cu: Myung-min Kim, Dal-su Oh si Ji-min Han distributie completa
Data lansarii:  27 Ianuarie 2011  (Coreea de Sud)
Durata: 115 min.

Trailer



Vizionează filmul coreean Detective K  (2011) online subtitrat la o calitate DVDrip accesand link-ul  de mai jos.




2 Responses so far.

  1. Un film care te tine in priza. Imbina foarte bine actiunea cu comedia si nu e genul clasic de film de comert. Il recomand cu caldura!

  2. Un film care te tine in priza. Imbina foarte bine actiunea cu comedia si nu e genul clasic de film de comert. Il recomand cu caldura!

Trimiteți un comentariu

Vanzari icoane

Vanzari icoane
icoane