Vizionează Emperor of the Sea Episodul final (51) online subtitrat în Româmă apăsând butonul "play" din playerul de mai jos.
Pentru o  vizionare mai bună apasaţi butonul “pauză” al playerului video şi lăsaţi-l 5-10 minute, astfel veţi scăpa de buffering şi filmul nu va avea întreruperi. În cazul în care aveţi o conexiune mai lentă la Internet puteţi lăsa o perioadă mai lungă ( +15 min ).










6 Responses so far.

  1. trist sfirsit si dureros destin al personajelor. Coloana sonora este superba. Multumim Marcus

  2. Filmul este super... dar nu stiu de ce intotdeauna la sfarsit raul iese invingator ?????!!! Si asta... cam in toate filmele, marca Korea. PACAT

  3. Danieltig , 2martie , Multumesc Marcus pentru acest serial superb ! Intradevar pacat de finalul tragic dar per ansamblu SUPER Film .

  4. un serial foarte bine facut, actori foarte talentati iar muzica este de vis! multumesc, marcus!

  5. ofost super fain serialu , mai puneti serale istorice cas superbe

  6. Iubire fara limite, destin, devotiune, sacrificiu din dragoste,sacrificiu pentru un crez, profunzime,nenumarate lectii de viata, greutatile si incercarile vietii care ne fac mai puternici....... sublim!
    Aceste filme coreene m au facut sa nu mai apreciez, decat rar de tot, filmele occidentale-fara sentimente, fara profunzime...goale si fade (cele care nu sunt violenta nuda!).
    Multe aprecieri...din suflet, pentru Marcus!Surprinde-ne in continuare......Pa!

Trimiteți un comentariu

Vanzari icoane

Vanzari icoane
icoane