Sinopsis Madeo (2009)

Într-un mic orăşel coreean, nimic nu pare a tulbura liniştea existenţei cotidiene. Într-o zi, Do-joon (Won Bin), un băiat despre care în scurt timp aflăm că suferă de o boală mintală, este lovit de un Mercedes, autorii actului fugind de la faţă locului. Urmărind împreună cu prietenul lui Mercedesul, cei doi ajung pe un teren de golf, unde se răzbună. Datorită intervenţiei d-nei Kim (Kim Hye-ja), mama lui Do-joon, care îl cunoaşte pe poliţistul de la secţie, fiul ei reuşeşte să scape de acuzaţia de atac. Dar în scurt timp are loc o crimă oribilă în liniştitul orăşel, iar Do-joon este din nou arestat sub acuzaţia de crimă. Mama lui este dispusă să facă orice pentru a-i demonstra nevinovăţia. Va reuşi, aceasta, prin dragostea ei maternă şi hotărârea sa, să-l disculpe pe fiul ei, considerat şi de poliţie ţapul ispăşitor perfect care rezolvă un rar caz de crimă ? 
A contribuit la sinopsis-ul filmului: cinemarx






Titlu: Madeo (original)/ Mother (International)
An: 2009
Tara: Coreea de Sud
Gen: Drama/Thriller/Crima
Durata: 128 minute
Regia:  Joon-ho Bong
Cu:    Hye-ja Kim, Bin Won, Ku Jin...
Data premierei: 28 Mai 2009
 (Coreea de Sud)

Vizionează filmul coreean Madeo (Mother) 2009  online subtitrat la o calitate DVDrip apăsând butonul "play" din playerul de mai jos.




2 Responses so far.

  1. Un film foarte bun!! Ce nu face o mama pentru copilul ei...iar Bin Won este un actor talentat si-a jucat foarte bine rolul!

  2. inceput dezastruos , l-am oprit imediat.

Trimiteți un comentariu

Vanzari icoane

Vanzari icoane
icoane